vrijdag 18 september 2015

Ah Chocolade Puur Hagelslag: Review

Hagelslag is een typisch Nederlands product vind ik zelf. Ik zie het amper of vrijwel nooit in het buitenland en volgens mij vinden ze het daar ook helemaal niks. Hagelslag is gewoon super lekker en niet meer weg te denken en bij ons staan er dan ook altijd een paar pakken klaar in de keukenkastjes thuis. Het lekkerste is het op een wit vers broodje met dik boter en veeeeel hagelslag te eten. Ik kies altijd voor puur, maar smaken verschillen, veel mensen vinden melk of witte chocolade ook zalig. Geen probleem, er is genoeg keuze!
Nu heb ik een nieuwe favoriet, namelijk Ah Chocolade Hagelslag Puur. Het bezit een opvallende flitsende rode verpakking, nu maar eens kijken of het ook lekker is. Tijd dus voor een zalig broodje met hagelslag:-)

Prijs
Het tarief van Ah Chocolade Puur Hagelslag is 1,49 euro. Je krijgt hiervoor een ruim pak van 400 gram. Hier doe ik wel een tijdje mee dus de prijs klopt wat mij betreft als een bus.

Verkooppunten
Deze hagelslag is vanzelfsprekend te krijgen in supermarkt Albert Heijn. Ook kun je het online bestellen, dan wordt het lekker naar je huis gebracht.

Presentatie
Het pak is zeer opvallend, het is rood, langwerpig qua vorm en knalt uit de schappen. Grappig, in mijn beleving zie ik zowel een kat als een hond en ze eten hier de hageltjes die uit de lucht komen vallen op. Leuk en creatief gedaan.

Voedingswaarden
Ik heb van de voedingswaarden een foto bijgevoegd zodat duidelijk te zien is wat er in het product zit verwerkt. Belangrijk om te vertellen is dat het product een volle dosis pure cacao bezit en het UTZ gecertificeerd is. Ik vind dat altijd belangrijk om te melden want de natuur is gewoon iets unieks en dat moet zo blijven.

Smaaktest
Allereerst zijn de hageltjes redelijk groot en vol, ik vind dat zeer prettig want er bestaat ook kleine mini hageltjes maar ik hou toch meer van een wat 'dikkere' versie. Dit is pure chocolade en dat proef ik overduidelijk. Het is gewoonweg zalig en niet te dominant. Verwacht hier dus milde pure chocolade en niet dat het te heftig wordt waardoor het niet meer lekker is. Het plakt ook niet, het smelt goed weg in de mond en het is gewoon zeer smakelijk.

Wat mij betreft is dit dus een zeer goede hagelslag en zeker een aanrader. Laat het dus maar hagelen Appie! Hoewel.....geef mij toch maar de zon;))




Geen opmerkingen:

Een reactie posten